Horneado de pasta con atún

Horneado de pasta con atún

4.3 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 2000 g de agua
  • 1 ½ cdita de sal
  • 320 de pasta corta seca (p. ej. penne, rigate, etc.)
  • 250 g de brócoli en trozos
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 60 g de queso Gruyère en trozos (3 cm)
  • 4 filetes de anchoa en aceite escurridos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 30 g de aceite de oliva
  • 500 g de leche entera
  • 2 pizcas de pimienta negra molida
  • 40 g de harina de trigo
  • 250 g de atún en aceite escurrido

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1562.2 mg
Białko 205.5 g
Kalorie 22524.2 kJ / 5383.4 kcal
Tłuszcz 42.5 g
Błonnik 45 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Węglowodany 1022.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...