Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de berenjena asada
40 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min
Sopa de cebolla TM6
55 min
Sopa de setas
35 min
Masala chai (té chai)
20 min
Curry verde thai vegetariano
35 min
Sopa de pollo asiática
45 min
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Sopa miso
40 min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Pancita de hongos
1h