Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinada
- 3 dientes de ajo
- 1 cdita de paprika, , ahumada y molida
- 5 de pimienta negra entera
- 1 cdita de sal
- 4 ramita hoja de perejil fresco
- 100 g de vinagre de jerez o vinagre de miel
- 50 g de agua
Chuletas de cordero
- 800 g chuleta de cordero
- 100 g de harina de trigo
- 70 g de aceite de oliva
- 150 - 200 g de granos de maíz inflados, en conserva
- 150 - 200 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 4 porción
- Kalorie
- 17749.2 kJ / 4242.2 kcal
- Białko
- 251.7 g
- Węglowodany
- 214.2 g
- Tłuszcz
- 259 g
- Tłuszcz nasycony
- 85.1 g
- Błonnik
- 18.2 g
- Sód
- 6610.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Milanesas de res
1sa 40 dk
Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano
25 Min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Arroz negro con calamares fritos y camarones
1sa 40 dk
Crema de camarón
45min
Ossobuco a la milanesa
1h 10min
Ensalada de brócoli y manzana con ternera
25 Min
Ensalada de atún y aguacate con cebollas fermentadas (con cortador)
Brak ocen