Costillas de cordero con salsa cremosa

Costillas de cordero con salsa cremosa

3.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porción

Składniki

Marinada
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cdita de paprika , ahumada y molida
  • 5 de pimienta negra entera
  • 1 cdita de sal
  • 4 ramita hoja de perejil fresco
  • 100 g de vinagre de jerez o vinagre de miel
  • 50 g de agua
Chuletas de cordero
  • 800 g chuleta de cordero
  • 100 g de harina de trigo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 150 - 200 g de granos de maíz inflados en conserva
  • 150 - 200 g de crema

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porción

Sód 6610.5 mg
Białko 251.7 g
Kalorie 17749.2 kJ / 4242.2 kcal
Tłuszcz 259 g
Błonnik 18.2 g
Tłuszcz nasycony 85.1 g
Węglowodany 214.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...