Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite vegetal
- 150 g de poro, en rebanadas (5 mm)
- 100 g de tocino, en tiras (5 mm)
- 350 g de pechuga de pavo, sin piel y en cubos (3 cm)
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 5 ramitas de cebollín, en rebanadas (2 mm), para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 308 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Filete de res con dos salsas
40min
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 godz. 55 min
Pollo relleno de champiñones con patatas glaseadas
1ч. 30 мин.
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1h 15min
Sopa de carne danesa
30min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Mongolian beef
1h 20min
Gratín Dauphinoise
50min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h