Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite vegetal
- 150 g de poro, en rebanadas (5 mm)
- 100 g de tocino, en tiras (5 mm)
- 350 g de pechuga de pavo, sin piel y en cubos (3 cm)
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 5 ramitas de cebollín, en rebanadas (2 mm), para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 308 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Pollo al cilantro
35min
Gratinado de pescado y camarones
1h 30min
Stroganoff de res TM6
1h
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1h 15min
Filete de res con almendras
30 Min
Albóndigas de pavo con salsa cremosa
45min
Ensalada de chícharos con jamón y huevo - Pollo con salsa de mostaza y vegetales
45min
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Ensalada de frijoles, aguacate y atún
20min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h