Estofado de tocino, pavo y poro

Estofado de tocino, pavo y poro

4.4 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 40 g de aceite vegetal
  • 150 g de poro en rebanadas (5 mm)
  • 100 g de tocino en tiras (5 mm)
  • 350 g de pechuga de pavo, sin piel y en cubos (3 cm)
  • 2 pizcas de sal o al gusto
  • 1 pizca de pimienta negra molida o al gusto
  • 100 g de crema (min 30% de grasa)
  • 5 ramitas de cebollín en rebanadas (2 mm), para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 308 mg
Białko 23.5 g
Kalorie 1842 kJ / 440.3 kcal
Tłuszcz 35.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...