Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de echalot, pelado, en mitades
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 6 espárragos verdes, en trozos (1 cm)
- 5 fresas, lavadas, desinfectadas y en mitades
- 170 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 80 g de pasta integral, fusilli o macarrones
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espirales de calabacín con boloñesa de pavo
40min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55 dk
Pasta a la boloñesa de hongos
20min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45min
Ensalada de garbanzos
20min
Arroz integral con pesto de nuez y limón
45min
Pasta con pesto y pollo
30 dk
Pasta con verduras verdes
45min
Pasta con salmón y espinaca
40min
Ensalada fresca de quinoa
25 dk
Arroz asiático con verduras TM6
30 dk