Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de echalot, pelado, en mitades
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 6 espárragos verdes, en trozos (1 cm)
- 5 fresas, lavadas, desinfectadas y en mitades
- 170 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 80 g de pasta integral, fusilli o macarrones
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada fresca de quinoa
25 min
Pescado empapelado con verduras
1 Std. 15 Min
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Ensalada de quinoa
25 min
Cubitos de pavo en salsa de champiñones TM6
40 min
Salmón con salsa de frambuesa y espárragos
20 min
Pasta con verduras verdes
45 Min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Quinoa con ejotes
30 min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25 min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35 Min
Ensalada de garbanzos
20 min