Urządzenia i Akcesoria
Edamame and Spinach Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 portions
Składniki
-
fresh edamame beans, plus extra for garnishingfrozen edamame beans defrosted, plus extra for garnishing300 g
-
fresh baby spinach150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lemon juice30 g
-
cayenne pepper½ tsp
-
fresh coriander cut in pieces5 sprigs
-
water (opcjonalnie) (see tip)50 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
248 mg
Białko
5 g
Kalorie
336 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min.
Asian Chopped Salad
20min.
Artichoke & Butter Bean Dip
10min.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2hod. 45min.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Sumac and Tahini Houmous
10min.
Vanilla and Honey Toasted Granola
1hod. 35min.
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min.
Coconut and Spinach Dahl
50min.