Urządzenia i Akcesoria
Edamame and Spinach Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 portions
Składniki
-
fresh edamame beans, plus extra for garnishingfrozen edamame beans defrosted, plus extra for garnishing300 g
-
fresh baby spinach150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lemon juice30 g
-
cayenne pepper½ tsp
-
fresh coriander cut in pieces5 sprigs
-
water (opcjonalnie) (see tip)50 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
248 mg
Białko
5 g
Kalorie
336 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min