Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
TM6

Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur

4.4 (11 ocen)

Składniki

  • 800 g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
    lub 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden
  • 2 tl zout
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • 1 citroen, enkel het sap
  • 50 g verse peterseliebladeren
  • 40 g olijfolie
  • 300 g uien, in plakjes (1 cm)
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 50 g witte wijn
  • 1 tl zoete paprikapoeder
  • 2 snuifjes gemalen kaneel
  • 1 el tomatenpuree
  • ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
  • 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
  • 400 g water

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2141.4 kJ / 511.8 kcal
Białko
44.5 g
Węglowodany
53.7 g
Tłuszcz
13.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
10.5 g
Sód
1399.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy