Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g uien, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 350 g water
- 1 zakje saffraan, gemalen
- 1 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
- 350 g tomaten, zonder zaadjes, in blokjes
- 80 g wortelen, in blokjes
-
100
g verse groene erwten
lub 100 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid - 120 g verse sperziebonen, in stukken
- 75 g courgette, in blokjes
- 75 g gele courgette, in blokjes
- 1 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- 200 g langkorrelige rijst
- 100 g kidneybonen, uit blik, afgespoeld onder koud water
- ½ citroen, enkel het sap
-
60
g Kalamata olijven, ontpit
lub 60 g ontpitte zwarte olijven - 60 g olijf, ontpit, op z'n Provençaals
- 1 el verse peterseliebladeren, fijngehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1649 kJ / 391 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Paddenstoelentaart
1小时 30 分钟
Soja-bolognese met courgette noedels
50 分钟
Verse zomerse loempia’s
30 分钟
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 分钟
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1小时
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1小时 15 分钟
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 分钟
Kikkererwtensoep met spinazie
40 分钟
Vanille yoghurt
12h 20 min