Urządzenia i Akcesoria
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1362.1 mg
Białko
43 g
Kalorie
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion-smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Havermoutpap met vers fruit
15 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min