Urządzenia i Akcesoria
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1362.1 mg
Białko
43 g
Kalorie
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion-smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Tostadas met kip
40 min
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Roze roerei
15 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Immuniteitsboost
5 min