Urządzenia i Akcesoria
Bread bowl chicken stew
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
plain flour50 g
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
brandy40 g
-
red wine100 g
-
canned chopped tomatoes150 g
-
mixed fresh herbs (bouquet garni - see Tips)6 sprigs
-
liquid beef stock (see Tips)150 g
-
cob loaf (approx. 1000 g - see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1503.3 mg
Białko
37.7 g
Kalorie
3379.8 kJ /
807.8 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Grilled Fish with Mango Sambal
25 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Korean fried chicken
4 godz.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 godz. 25 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min