Urządzenia i Akcesoria
Bread bowl chicken stew
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
plain flour50 g
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
brandy40 g
-
red wine100 g
-
canned chopped tomatoes150 g
-
mixed fresh herbs (bouquet garni - see Tips)6 sprigs
-
liquid beef stock (see Tips)150 g
-
cob loaf (approx. 1000 g - see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1503.3 mg
Białko
37.7 g
Kalorie
3379.8 kJ /
807.8 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Beef stroganoff
35 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Beef tacos
25 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min