Urządzenia i Akcesoria
Bread bowl chicken stew
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
plain flour50 g
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chicken thigh fillet cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
bacon cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
brandy40 g
-
red wine100 g
-
canned chopped tomatoes150 g
-
mixed fresh herbs (bouquet garni - see Tips)6 sprigs
-
liquid beef stock (see Tips)150 g
-
cob loaf (approx. 1000 g - see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1503.3 mg
Białko
37.7 g
Kalorie
3379.8 kJ /
807.8 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Chicken with capsicum
45 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Pork fillet with mustard
35 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min