Red capsicum and paprika hollandaise sauce

Red capsicum and paprika hollandaise sauce

4.6 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g

Składniki

  • roasted red capsicum strips
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • orange juice
    20 g
  • water
    10 g
  • Tabasco® sauce (optional)
    1 - 2 dashes
  • unsalted butter cut into pieces
    130 g
  • smoked paprika or paprika
    1 tsp
  • egg yolks
    4
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 g

Sód 2299 mg
Białko 15.1 g
Kalorie 6015.5 kJ / 1432.2 kcal
Tłuszcz 152 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 79.7 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...