Urządzenia i Akcesoria
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2299 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Tłuszcz
152 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
79.7 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Homemade Custard
15 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min