Urządzenia i Akcesoria
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2299 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Tłuszcz
152 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
79.7 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Thai red curry paste
15 min
Mayonnaise
5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browned onions (200 g)
20 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Quick béchamel sauce
15 min
Hollandaise
15 min