Urządzenia i Akcesoria
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2299 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Tłuszcz
152 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
79.7 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celery leaf gremolata
5 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 godz. 20 min
Jasmine rice
40 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min