Urządzenia i Akcesoria
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Miso marinade
-
peanut oil20 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
miso paste1 tsp
-
fish sauce20 g
-
sirloin steaks (approx. 400-500 g total - see Tips)2
Peanut dressing
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
peanut butter50 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine vinegar50 g
-
caster sugar20 g
Salad
-
boiling water500 g
-
frozen edamame beans (see Tips)200 g
-
carrots cut into matchsticks2
-
red capsicum cut into thin strips (5 mm)1
-
cucumber cut into ribbons1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
983.9 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
1802.5 kJ /
429.2 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Hoisin pork bowl
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min