Urządzenia i Akcesoria
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Lamb shoulder and vegetables
-
lemon1
-
garlic cloves6
-
black peppercorns1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt flakes2 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
lamb, shoulder, bone in scored around the bone1500 - 2000 g
-
hot water500 g
-
small potatoes cut into halves (see Tips)16
-
fennel bulb trimmed and cut into thick wedges (fronds reserved for garnishing)2
Agrodolce
-
water100 g
-
red wine vinegar100 g
-
white sugar50 g
-
garlic clove1
-
red onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
currants60 g
-
fennel seeds2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves only, plus extra for garnishing6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
996 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
2445.3 kJ /
582.1 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min
Curry lamb cutlets
1 godz.
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 godz. 30 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min