Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Białko
- 165.9 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 141.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.2 g
- Błonnik
- 17.3 g
- Sód
- 10379 mg
Alternatywne przepisy
Wonton wrappers
55 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Open fish burgers
1h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Korean bao beef sliders
2h 10min
Sticky chicken
24h 35min
Thai beef salad
1h 20min
Warm satay chicken salad
55 Min
Teriyaki sauce
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Coconut poached chicken salad
45min