Urządzenia i Akcesoria
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
chicken drumsticks, skin on7 - 8
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
salt2 ¼ tsp
-
extra virgin olive oil spray to fry
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred10 - 20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
anchovy fillets drained20 g
-
pickled capers drained30 g
-
tomato passata700 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste10 - 20 g
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
ground black pepper½ tsp
-
water200 g
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
raw sugar1 ½ tsp
-
pitted black olives drained80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2530.7 mg
Białko
55.9 g
Kalorie
2674.8 kJ /
636.9 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Mexican chicken stew
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Grisons barley soup
1 godz. 15 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 godz. 50 min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min