咾咾酸梅雞

咾咾酸梅雞

3.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉 切片(約3公分)
    350 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 米酒
    1 茶匙
  • 太白粉
    50 克
  • (含油炸和拌炒用油)
    320 克
  • 洋蔥 切片
    ¼ 顆
  • 新鮮鳳梨 切片
    80 克
  • 蕃茄醬
    50 克
  • 酸梅
    15 克
  • 20 克
  • 青椒 去籽、切片
    30 克
  • 黃甜椒 去籽、切片
    30 克
  • 紅甜椒 去籽、切片
    30 克
  • 白醋
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 394 kcal / 1649 kJ
Białko 20.175 g
Tłuszcz 28.4 g
Węglowodany 12.875 g
Błonnik 0.525 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...