
Urządzenia i Akcesoria
咾咾酸梅雞
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 切片(約3公分)350 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
米酒1 茶匙
-
太白粉50 克
-
油 (含油炸和拌炒用油)320 克
-
洋蔥 切片¼ 顆
-
新鮮鳳梨 切片80 克
-
蕃茄醬50 克
-
酸梅15 克
-
糖20 克
-
青椒 去籽、切片30 克
-
黃甜椒 去籽、切片30 克
-
紅甜椒 去籽、切片30 克
-
白醋10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
394 kcal /
1649 kJ
Białko
20.175 g
Tłuszcz
28.4 g
Węglowodany
12.875 g
Błonnik
0.525 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan