
Urządzenia i Akcesoria
焦糖蘋果餡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
400 克
Składniki
-
蘋果 ,去皮,切1公分丁狀600 克
-
細砂糖140 克
-
檸檬汁30 克
-
無鹽奶油 ,切塊60 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
258 kcal /
1078.5 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
44.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Sód
5.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵包職人-吳克己
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan