焦糖蘋果餡

焦糖蘋果餡

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
400 克

Składniki

  • 蘋果 ,去皮,切1公分丁狀
    600 克
  • 細砂糖
    140 克
  • 檸檬汁
    30 克
  • 無鹽奶油 ,切塊
    60 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 258 kcal / 1078.5 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 44.2 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Sód 5.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...