Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 水
- 20 克 牛奶
- 70 克 細砂糖
- 2 茶匙 乾酵母粉
- 500 克 高筋麵粉
- ¾ 茶匙 鹽
- 15 克 奶粉
- 1 顆 蛋
- 40 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 100 克 蔥 ,切蔥花
- ½ 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋
- 25 克 油
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 37.6 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Błonnik
- 1 g