Urządzenia i Akcesoria
蔥花麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
10 塊
Składniki
-
水200 克
-
牛奶20 克
-
細砂糖70 克
-
乾酵母粉2 茶匙
-
高筋麵粉500 克
-
鹽¾ 茶匙
-
奶粉15 克
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化40 克
-
蔥 切蔥花100 克
-
鹽½ 茶匙
-
蛋1 顆
-
油25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
9.5 g
Kalorie
1146 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
37.6 g