蔥花麵包

蔥花麵包

4.5 31 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
10 塊

Składniki

  • 200 克
  • 牛奶
    20 克
  • 細砂糖
    70 克
  • 乾酵母粉
    2 茶匙
  • 高筋麵粉
    500 克
  • ¾ 茶匙
  • 奶粉
    15 克
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    40 克
  • 切蔥花
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 1 顆
  • 25 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 塊

Białko 9.5 g
Kalorie 1146 kJ / 274 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 37.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...