
Urządzenia i Akcesoria
腰果雞柳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 切條250 克
-
蛋 打散備用1 顆
-
低筋麵粉50 克
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
洋蔥 切條100 克
-
新鮮紅辣椒 切片15 克
-
蔥 切段40 克
-
魚露1 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖2 茶匙
-
水60 克
-
無鹽烤腰果40 克
-
檸檬汁1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
255 kcal /
1068 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

踏進泰國廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan