Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 克 牛奶
- 30 克 糖
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 270 克 高筋麵粉
- 30 克 低筋麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋
- 30 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 360 克 芋泥餡 (市售或自製)
- 1 顆 蛋黃 ,刷上色用
- 5 克 白芝麻 ,依個人喜好添加
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1901 kJ / 454 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 88.8 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.8 g