芋泥麵包捲

芋泥麵包捲

4.8 20 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
8 個

Składniki

  • 牛奶
    140 克
  • 30 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    270 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    30 克
  • 芋泥餡 (市售或自製)
    360 克
  • 蛋黃 ,刷上色用
    1 顆
  • 白芝麻 ,依個人喜好添加
    5 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 454 kcal / 1901 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 88.8 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...