
Urządzenia i Akcesoria
芋泥麵包捲
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
8 個
Składniki
-
牛奶140 克
-
糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化30 克
-
芋泥餡 (市售或自製)360 克
-
蛋黃 ,刷上色用1 顆
-
白芝麻 ,依個人喜好添加5 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
454 kcal /
1901 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
88.8 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan