
Urządzenia i Akcesoria
香根炒雞絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
雞胸肉300 克
-
醬油15 克
-
糖10 克
-
油15 克
-
玉米粉1 大匙
-
水500 克
-
蒜頭15 克
-
新鮮香菜 ,只取莖,切段(約2公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,切圈10 克
-
醬油膏10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
297.9 kcal /
1245.2 kJ
Białko
35.6 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
17.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
85.2 g
Sód
655.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-雞肉
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan