茄子蒲燒丼

茄子蒲燒丼

3.9 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 醬油膏
    30 克
  • 清酒
    10 克
  • 味醂
    30 克
  • 15 克
  • 圓茄(蛋茄) ,切去頭尾
    300 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 白米飯
    300 克
  • ,切蔥花
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 296.4 kcal / 1238.7 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 61.4 g
Błonnik 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...