
Urządzenia i Akcesoria
茄子蒲燒丼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
醬油膏30 克
-
清酒10 克
-
味醂30 克
-
糖15 克
-
圓茄(蛋茄) ,切去頭尾300 克
-
白芝麻1 茶匙
-
白米飯300 克
-
蔥 ,切蔥花15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
296.4 kcal /
1238.7 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
61.4 g
Błonnik
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan