Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 包 中藥包 (人蔘補氣藥膳藥材包,詳見要訣)
- 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊,洗淨川燙
- 6 朵 新鮮香菇 (約80克)
- 1500 克 水
- 150 克 青花菜 ,洗淨,切塊(約4公分)
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整或省略
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 3513.3 kJ / 840.4 kcal
- Białko
- 84.8 g
- Węglowodany
- 44.6 g
- Tłuszcz
- 35.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 389.9 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 500.6 mg