Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire
- 60 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de menthe
- 60 g de jus de citron vert (soit 6 citrons environ)
-
300
g de skyr
lub 300 g de yaourt à la grecque, 0% m.g - 2 blancs d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kJ / 109 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Petites mousses Passion
4h 25min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Crèmes aux framboises
4h 25min
Verrine à l'abricot
1h 35min
Mousse de fraises et framboises
20min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min