Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 - 400 g de prunes, coupées en deux et dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 214 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Prunes vapeur
25 min
Pêches vapeur
20 min
Abricots vapeur
20 min
Pêches vapeur (300-450 g)
15min
Abricots vapeur (300-500 g)
20 min
Demi-poires vapeur (500-800 g)
30 min
Pommes vapeur (200-400 g)
20 min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15min
Demi-poires vapeur
20 min
Chou vapeur (300 g)
15min