![Prunes vapeur (200-400 g) Prunes vapeur (200-400 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D415CE42-2DCB-4F07-BB9D-9F8CC6527449/Derivates/3e1e8496-a949-4bd6-874c-af8847aa72d5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 - 400 g de prunes, coupées en deux et dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 214 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Abricots vapeur (300-500 g)
20min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25min
Pêches vapeur
20min
Prunes vapeur
25min
Demi-poires vapeur (500-800 g)
30 min
Pêches vapeur (300-450 g)
15 Min
Ananas vapeur (200-400 g)
15 Min
Panais vapeur (200-500 g)
20min
Abricots vapeur
20min
Quartiers de poire vapeur (200-400 g)
15 Min
Demi-poires vapeur
20min
Chou vapeur (300 g)
15 Min