Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

3.9 116 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta tipo mezze maniche
  • pepe nero macinato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 6307.7 mg
Białko 93.4 g
Kalorie 9114 kJ / 2178 kcal
Tłuszcz 94.5 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 34.2 g
Węglowodany 254.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...