Brodo vegetale

Brodo vegetale

4.2 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
3 vasetti

Składniki

  • 400 g di verdure miste a pezzi o ritagli di verdura (es. bucce di carote, sedano)
  • 1 cipolla con la buccia, a metà
  • 50 g di funghi freschi a pezzi
  • 2 spicchi di aglio con la buccia
  • 1 - 2 foglie di alloro secche
  • 4 grani di pepe di Giamaica
  • 10 grani di pepe nero
  • 2 rametti di timo fresco interi
  • 2 rametti di rosmarino fresco interi
  • 1500 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Sód 1634.7 mg
Białko 3 g
Kalorie 391.7 kJ / 93.7 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...