Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di carne di manzo (vedere consigli) a listarelle (1x1x5 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di rucola fresca, lavata
- 60 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 120 g di pomodori ciliegino a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Białko
- 44.8 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 46.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 589 mg
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo insaporiti
15min
Straccetti di manzo dorati
15min
Petto di pollo e verdure insaporite
45min
Straccetti di pollo insaporiti
15min
Cottura del farro perlato
35min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min
Straccetti di pollo e speck insaporiti
15min
Mandorle sabbiate
1h
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40min
Insalata di riso (TM6)
40min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50min