Gamberoni al Varoma con emulsione

Gamberoni al Varoma con emulsione

4.7 265 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di sale
  • ½ limone il succo spremuto fresco
  • 100 g di vino bianco
  • 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 29.7 g
Kalorie 1330 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 26.1 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...