
Urządzenia i Akcesoria
Gamberoni al Varoma con emulsione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva100 g
-
di acqua500 g
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate2 - 3 rametti
-
di sale10 g
-
limone il succo spremuto fresco½
-
di vino bianco100 g
-
di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti500 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
318 kcal /
1330 kJ
Białko
29.7 g
Tłuszcz
26.1 g
Węglowodany
0.1 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Profumo di mare
5 Przepisów
Włochy
Włochy