Gamberoni al Varoma con emulsione

Gamberoni al Varoma con emulsione

4.7 255 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    100 g
  • di acqua
    500 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 - 3 rametti
  • di sale
    10 g
  • limone il succo spremuto fresco
    ½
  • di vino bianco
    100 g
  • di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 318 kcal / 1330 kJ
Białko 29.7 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 0.1 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...