Pasta al pomodoro e peperoni

Pasta al pomodoro e peperoni

4.8 439 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a tocchetti
  • 150 g di pomodori datterino a metà
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco
  • 320 g di pasta secca formato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 505.8 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 1715.4 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 65.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...