Pasta al pomodoro e peperoni
TM6 TM5 TM31

Pasta al pomodoro e peperoni

4.7 (302 oceny)

Składniki

  • 50 g di cipolla in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti
  • 150 g di pomodori datterino a metà
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco
  • 320 g di pasta secca, formato a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1715.4 kJ / 410 kcal
Białko
11.5 g
Węglowodany
65.4 g
Tłuszcz
11.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
4.1 g
Sód
505.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy