
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z czarnym ryżem, truskawkami i fetą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
migdałów, blanszowanych40 g
-
rodzynek25 g
-
oliwy z oliwek40 g
-
wody1200 g
-
soli1 łyżeczka
-
ryżu czarnego200 g
-
truskawek, świeżych pokrojonych na kawałki200 g
-
sera feta pokruszonego80 - 100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
421 kcal /
1764 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
587 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JEDZ KOLOROWO III
12 Przepisów
Polska
Polska