Urządzenia i Akcesoria
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Rye Crackers
-
dried fennel seeds1 ½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
rye flour100 g
-
wholemeal flour100 g
-
linseeds ground1 ½ tsp
-
soft dark brown sugar½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder¼ tsp
-
water135 g
Houmous
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
garlic clove1
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fat-free plain yoghurt3 Tbsp
-
sumac to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
762 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Curried Cake with Coriander Chutney
1 godz. 10 min
Minestrone
45 min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 godz. 35 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Salsa Verde
10 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min