Urządzenia i Akcesoria
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
water1000 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)1200 g
-
onions quartered150 g
-
double cream300 g
-
anchovy fillets, in oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
524 mg
Białko
6 g
Kalorie
1526 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Black Forest Trifle
1 godz. 45 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Strawberry Bavarois
6 godz.