Chicken and Pear Pie
TM6 TM5

Chicken and Pear Pie

4.8 (5 ocen)

Składniki

Gluten Free Pastry

  • unsalted butter, to grease
  • 5 oz rice flour
  • 2 ½ oz arrowroot flour
  • 3 oz corn starch, plus extra to dust
  • ¼ tsp salt
  • 2 tsp xanthan gum
  • 5 ½ oz unsalted butter, chilled
  • 1 large egg
  • 1 tsp apple cider vinegar
  • 1 ½ oz water, chilled

Chicken and Pear Filling

  • 2 garlic cloves
  • 1 leek, white part only, cut into pieces
  • 2 oz unsalted butter
  • 24 oz chicken thigh, boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 oz water
  • 2 - 3 tbsp corn starch
  • 1 tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 2 oz white wine
  • 5 ½ oz pear (approx. 1 pear) peeled, cored and cut into cubes (¾ in.)
  • 2 oz heavy whipping cream (35% fat)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2086 kJ / 501 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy