Urządzenia i Akcesoria
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)52 - 70 oz
-
fine sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil to brush
Mint Sauce
-
fresh mint leaves only½ oz
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
Vegetables
-
water18 oz
-
Yukon gold potatoes halved or quartered if large28 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
butternut squash peeled, diced (1 in.)21 oz
-
fresh broccolini trimmed, halved lengthwise12 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2614 kJ /
624 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Authentic Pad Thai
40 min
Shrimp Scampi
40 min
Vegan Orange Crescent Rolls
Brak ocen
Mai Tai
10 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Beef Stroganoff
40 min