Urządzenia i Akcesoria
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)52 - 70 oz
-
fine sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil to brush
Mint Sauce
-
fresh mint leaves only½ oz
-
apple cider vinegar4 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
Vegetables
-
water18 oz
-
Yukon gold potatoes halved or quartered if large28 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
butternut squash peeled, diced (1 in.)21 oz
-
fresh broccolini trimmed, halved lengthwise12 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2614 kJ /
624 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Guacamole
Keine Bewertungen
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 Std.
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Jersey Beef
30 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 Std. 15 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min