Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
TM6 TM5

Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce

5.0 ( 2 oceny )

Składniki

Lamb

  • 3 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
  • fine sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • 2 garlic cloves sliced
  • vegetable oil to brush

Mint Sauce

  • ½ oz fresh mint leaves only
  • 4 ½ oz apple cider vinegar
  • 1 ½ oz sugar

Vegetables

  • 18 oz water
  • 28 oz Yukon gold potatoes halved or quartered if large
  • salt to season, to taste
  • ground black pepper to season, to taste
  • 21 oz butternut squash peeled, diced (1 in.)
  • 12 oz fresh broccolini trimmed, halved lengthwise

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
624 kcal / 2614 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy