Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Steamed Cod Over Greens
40min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Vegetarian Pizza (TM6)
1h 40min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Peach Cobbler
2h 35min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Split Pea Soup
1h 25min
Waldorf Salad
15min