Urządzenia i Akcesoria
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 slices
Składniki
Sun-Dried Tomato Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil plus 2 oz oil8 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
339.9 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1098 kJ /
262.4 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Pizzazz
7 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Shrimp Scampi
40 min
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 godz. 20 min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Vanilla Coffee Creamer
5 min
Apple Butter
1 godz. 30 min
Quick Rise Basic Bread
45 min
Maple Buttermilk Biscuits
25 min
Sticky Buns
3 godz. 45 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min