Sun-Dried Tomato Pizza Dough
TM6 TM5

Sun-Dried Tomato Pizza Dough

4.8 (8 ocen)

Składniki

Sun-Dried Tomato Pesto

  • 3 oz Parmesan cheese, diced
  • 8 oz sun-dried tomatoes, in oil, plus 2 oz oil
  • ½ oz fresh basil leaves
  • 2 garlic cloves
  • 4 oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt

Dough

  • 7 oz water
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
  • 6 ½ oz pasta flour (type 00)
  • 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • ½ tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1098 kJ / 262.4 kcal
Białko
8.4 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
12.2 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Błonnik
3.3 g
Sód
339.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy