
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sun-Dried Tomato Pesto
- 3 oz Parmesan cheese diced
- 8 oz sun-dried tomatoes, in oil plus 2 oz oil
- ½ oz fresh basil leaves
- 2 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour plus extra to dust
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 262.4 kcal / 1098 kJ
- Białko
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Węglowodany
- 32 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Sód
- 339.9 mg