
Urządzenia i Akcesoria
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux50 g
-
d'eau350 g
-
de pommes de terre détaillées en cubes500 g
-
de blancs de poireau coupés en tronçons (2 cm)800 g
-
de beurre30 g
-
de farine de blé50 g
-
de sel3 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
de chorizo doux coupé en fines rondelles100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
277.8 kcal /
1162.2 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
623 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja