Pâtes au gorgonzola

Pâtes au gorgonzola

4.4 490 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de noix décortiquées
    40 g
  • d'échalotes
    50 g
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • de gorgonzola coupé en morceaux
    150 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de poivre blanc moulu
    1 - 2 pincées
  • de fécule de maïs
    5 g
  • d'eau
    1500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâtes sèches, type fettucine
    350 g
    350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
  • feuilles de basilic frais ciselées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 743.3 kcal / 3104 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 41.8 g
Węglowodany 65.5 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Sód 870.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...