Dinde à la crème, au bacon et au poireau

Dinde à la crème, au bacon et au poireau

4.6 358 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 40 g d'huile d'olive
  • 150 g de poireau coupé en rondelles (environ 5 mm)
  • 100 g de bacon coupés en bandes (environ 5 mm)
  • 350 g de filet de dinde, sans peau coupé en cubes (environ 3 cm)
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 650.3 mg
Białko 27.5 g
Kalorie 1280.8 kJ / 307 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...