Risotto aux petits pois et au jambon

Risotto aux petits pois et au jambon

4.2 176 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de petits pois frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de jambon en dés
  • 100 g de ricotta émiettée
  • quelques feuilles de persil frais pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 1071 kJ / 256 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...