Risotto aux petits pois et aux lardons

Risotto aux petits pois et aux lardons

4.3 142 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon en quartiers
    100 g
  • d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto
    250 g
  • d'eau
    600 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de petits pois frais
    150 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de jambon en dés
    150 g
  • de ricotta émiettée
    100 g
  • feuilles de persil frais pour la finition
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256 kcal / 1071 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...