Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth

Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth

3.3 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    200 g
  • de saumon frais ou surgelé, coupé en morceaux
    700 g
  • oignons en morceaux
    3
  • d'aneth frais équeutés
    8 brins
  • d'huile d'olive et un peu pour le plat
    4 c. à soupe
  • de haricots blancs en boîte égouttés (garder un peu de jus)
    400 g
  • de son d'avoine
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 572 kcal / 2385 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...