Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth

Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth

3.3 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 700 g de saumon frais ou surgelé, coupé en morceaux
  • 3 oignons en morceaux
  • 8 brins d'aneth frais équeutés
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour le plat
  • 400 g de haricots blancs en boîte égouttés (garder un peu de jus)
  • 30 g de son d'avoine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 46 g
Kalorie 2385 kJ / 572 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...