Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes

Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes

4.3 43 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • échalote
    1
  • de persil frais effeuillés, et un peu ciselés pour servir
    5 brins
  • yaourts nature veloutés
    2
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de moutarde de Dijon
    1 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • escalopes de dinde fines et aplaties
    4
  • de pancetta
    8 tranches
  • de pousses d'épinards
    400 g
  • d'eau
    500 g
  • tomates cerise coupées en deux
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 299 kcal / 1259 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...