
Urządzenia i Akcesoria
Macarons à la vanille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
20 pièces
Składniki
La ganache
-
feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)3
-
de chocolat blanc détaillé en morceaux160 g
-
de lait160 g
-
gousses de vanille (les graines seulement)2
-
de mascarpone240 g
Les macarons
-
de poudre d'amande150 g
-
de sucre glace300 g
-
de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)100 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
206.9 kcal /
868 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
26.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja