Sformatini di patate con cuore filante

Sformatini di patate con cuore filante

4.5 128 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 650 g di patate a pasta farinosa a fettine
  • 225 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di pangrattato
  • 20 g di burro + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
  • 1 uovo
  • 100 g di scamorza a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 442.2 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 857.5 kJ / 205 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...