Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano

Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano

3.3 92 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 300 g di patate pelate e a tocchetti
  • polpo fresco 4 tentacoli
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 120 g di latte
  • 1 pizzico di sale
  • fili di erba cipollina fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 31.6 g
Kalorie 1452 kJ / 347 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...