Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
TM6 TM5

Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano

3.2 (85 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 300 g di patate, pelate e a tocchetti
  • polpo fresco, 4 tentacoli
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 120 g di latte
  • 1 pizzico di sale
  • fili di erba cipollina fresca

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1452 kJ / 347 kcal
Białko
31.6 g
Węglowodany
34.2 g
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy