Gyoza neri
TM6 TM5

Gyoza neri

4.3 (16 ocen)

Składniki

Impasto

  • 150 g di acqua
  • 270 g di farina tipo 00
  • 3 g di carbone vegetale

Ripieno

  • 100 g di cavolo nero
  • 50 g di porro a pezzi (3 cm)
  • 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
  • 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
  • 10 g di aceto di riso
  • 10 g di olio di sesamo
  • 15 g di salsa di soia

Terminare la preparazione

  • fecola di patate q.b.
    lub amido di riso q.b.
  • 24 g di olio di sesamo
  • 120 g di acqua
  • salsa di soia, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
158.2 kJ / 37.8 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
5.1 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.2 g
Sód
38.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy