Gyoza neri

Gyoza neri

4.3 16 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 pezzi

Składniki

Impasto
  • 150 g di acqua
  • 270 g di farina tipo 00
  • 3 g di carbone vegetale
Ripieno
  • 100 g di cavolo nero
  • 50 g di porro a pezzi (3 cm)
  • 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
  • 20 g di radice fresca di zenzero pelata e a fettine
  • 10 g di aceto di riso
  • 10 g di olio di sesamo
  • 15 g di salsa di soia
Terminare la preparazione
  • fecola di patate q.b.
    amido di riso, q.b.
  • 24 g di olio di sesamo
  • 120 g di acqua
  • salsa di soia a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 38.7 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 158.2 kJ / 37.8 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...