Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 150 g di acqua
- 270 g di farina tipo 00
- 3 g di carbone vegetale
Ripieno
- 100 g di cavolo nero
- 50 g di porro a pezzi (3 cm)
- 300 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di olio di sesamo
- 15 g di salsa di soia
Terminare la preparazione
-
fecola di patate q.b.
lub amido di riso q.b. - 24 g di olio di sesamo
- 120 g di acqua
- salsa di soia, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 158.2 kJ / 37.8 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 38.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tacos
1h
Cinnamon rolls
4h
Pan di spagna salato natalizio
1h
Dim sum di verdure
1 Std. 30 Min
Intreccio d'amore
1 Std. 30 Min
Cachupa con maiale e fagioli
26h 20min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Salsa ai mirtilli rossi
30min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3h
Gyoza
1h
Baozi di maiale al vapore
2hod. 10min
Caramello salato
1h