Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1570 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
5
g di malto d'orzo
lub 5 g di zucchero - olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di farina di mais finissima + q.b.
- 200 g di farina integrale
- 200 g di farina di segale integrale
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1000 g
- Kalorie
- 6892 kJ / 1647 kcal
- Białko
- 57.1 g
- Węglowodany
- 351.7 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 49.2 g
- Sód
- 3945.1 mg
Alternatywne przepisy
Riccioli mantovani
1h 20min
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6u.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Pane ai cereali
3h
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12 Std.
Focaccia morbida
4h
Pane in cassetta semplice
19h
Focaccia millebolle
28h
Confettura di prugne e mele
1 Std.
Impasto per pizza integrale
2h