Anelli salati al Parmigiano Reggiano

Anelli salati al Parmigiano Reggiano

3.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 pezzi

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    60 g
  • di burro morbido
    60 g
  • di panna acida (10% di grassi)
    20 g
  • di paprika in polvere, affumicata
    ½ cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • uovo
    1
  • di farina
    100 g
  • di semi di sesamo, tostati
    15 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 106.8 kcal / 447 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 7.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 271.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...