Anelli salati al Parmigiano Reggiano

Anelli salati al Parmigiano Reggiano

3.8 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 pezzi

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di burro morbido
  • 20 g di panna acida (10% di grassi)
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • 100 g di farina
  • 15 g di semi di sesamo, tostati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 271.4 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 447 kJ / 106.8 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...