Tarte flambé alle cipolle

Tarte flambé alle cipolle

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Impasto
  • 250 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di acqua
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • 150 g di panna acida
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 200 g di cipolla bianca a metà
  • 200 g di cipolla rossa a metà
  • 10 g di erba cipollina fresca tritata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 6.5 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 407.8 kJ / 98.5 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...