Ripieno per torta di mele

Ripieno per torta di mele

4.5 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 vasetti

Składniki

Mix di spezie
  • di stecche di cannella
    60 g
  • di zenzero in polvere
    10 g
  • di chiodi di garofano
    5 g
  • di noce moscata intera
    10 g
  • bacca di anice stellato
    1
Ripieno per torta di mele
  • di succo di limone
    90 g
  • di mele (es. Granny Smith), sbucciate, in quarti, senza torsolo e senza semi (tenendoli da parte)
    650 g
  • acqua
    1200 g
  • di zucchero di canna chiaro
    180 g
  • di amido di mais (maizena)
    20 g

Wartości odżywcze na 4 vasetti

Kalorie 1357 kcal / 5678 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 351 g
Błonnik 53 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 130 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...